ΕΤΑΙΡΙΑ

Δέσμευση

Από την πρώτη μέρα δημιουργίας της Αγροκτηνοτροφικής, γνωρίζαμε ότι δεν είναι αρκετό για μια εταιρία απλά να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες. Οφείλουμε καθημερινά να αποδεικνύουμε τόσο σε εμάς όσο και στους συνεργάτες μας την αταλάντευτη προσήλωση μας στην άρτια παραγωγή και διανομή ποιοτικών προϊόντων, στην αναζήτηση καινοτόμων πρακτικών για την βελτίωση της παραγωγής και στην εξέλιξη των ανθρώπων που υπηρετούμε.

Πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη του κλάδου θα πραγματοποιηθεί μόνο μέσα από την αμέριστη και συνεχή συνεργασία των επιστημόνων μας με τους κτηνοτρόφους, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της παραγωγής.

Κληρονομιά της Αγροκτηνοτροφικής είναι οι ισχυροί δεσμοί εμπιστοσύνης που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια με πελάτες, συνεργάτες και προμηθευτές, oι οποίοι μας έχουν μετατρέψει σε ηγέτη της αγοράς.

Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια και παραμένουμε πιστοί στις αξίες και τις αρχές μας!

Ιστορία

Η πλούσια κληρονομιά της Αγροκτηνοτροφικής απαρτίζεται από πολλές μικρές ιστορίες που συνθέτουν τον σκοπό ύπαρξης της εταιρίας: Να είμαστε μαζί με τον κτηνοτρόφο παρέχοντας πλήρη υποστήριξη, εκπαίδευση, ποιοτικές υπηρεσίες και καινοτόμα προϊόντα.

1992

Η ιστορία της εταιρίας ξεκινά όταν ο Γιάννης Γκεβρέκης συναντά τον Θανάση Τζελέπη και αποφασίζουν να συνεργαστούν. Η εταιρία εκείνη την εποχή επικεντρώνει τις δραστηριότητές της στην εμπορία γεωργικών και κτηνοτροφικών εφοδίων όπως φάρμακα, λιπάσματα, σπόρους και συμπληρώματα διατροφής.

1998

Η ηγετική ομάδα μεγαλώνει με την προσθήκη του Δημήτρη Τζελέπη. Η εταιρία προχωρά στην αγορά εκτάσεων όπου δημιουργεί τις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου της Θεσσαλονίκης.

2000

Η Αγροκτηνοτροφική στην προσπάθειά της να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της, αναπτύσσει νέες δραστηριότητές όπως οι εξοπλισμοί κτηνοτροφικών μονάδων και γενετικό υλικό.

2002

Ο όγκος των δραστηριοτήτων δεν μπορεί να καλυφθεί από τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις και η εταιρία προχωρά σε επεκτάσεις με ίδια κεφάλαια.

2006

Είναι η χρονιά στην οποία η Αγροκτηνοτροφική γίνεται Ανώνυμη εταιρία (ΑΕ) με τη συμμετοχή των Θανάση Λαχανά και Αλέξη Τσαμπουλατίδη.

2007

Για τις ανάγκες καλύτερης και άμεσης εξυπηρέτησης των κτηνοτροφικών μονάδων στη Θεσσαλία, η Αγροκτηνοτροφική εγκαινιάζει το νέο υποκατάστημα της στη Λάρισα.

2008

Η Αγροκτηνοτροφική σε συνεργασία με την Allflex Europe S.A.S, εταιρία ηγέτη στο χώρο της σήμανσης παραγωγικών ζώων παγκοσμίως, ανακοινώνει στην ελληνική αγορά τη διάθεση πέντε (5) τύπων εγκεκριμένων συμβατικών ενωτίων. Παράλληλα η εταιρία εξοπλίζεται με μηχανήματα laser τύπωσης.

2009

Παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε περίοδο έντονων αναταράξεων και οικονομικής καθίζησης, η εταιρία συνεχίζει την αναπτυξιακή πορεία της και προχωρά σε νέες επενδύσεις δημιουργώντας μια νέα μονάδα με σύγχρονο εξοπλισμό για την παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής υψηλών προδιαγραφών.

2011

Η Αγροκτηνοτροφική ξεκινά πλέον την σήμανση με ηλεκτρονικούς βωλους και ηλεκτρονικά ενώτια

Υποκατάστημα Λάρισα

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ