Αγροκτηνοτροφική: Δυναμική παρουσία στην Ζωοτέχνια 2017

Αγροκτηνοτροφική: Δυναμική παρουσία στην Ζωοτέχνια 2017

Γιορτάζοντας τα 25 χρόνια της στον χώρο της κτηνοτροφίας αλλά και με την παρουσίαση νέων προϊόντων και τεχνολογιών συμμετείχε η Αγροκτηνοτροφική από τις 2 έως τις 5 Φεβρουαρίου στην Ζωοτέχνια 2017, που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η 10η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία, η οποία διαξάγεται κάθε δύο χρόνια στην συμπρωτεύουσα, αποτελεί την μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στον τομέα των παραγωγικών ζώων στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, παρουσιάζοντας τις εξελίξεις στον κτηνοτροφικό και πτηνοτροφικό κλάδο.

Στην 5η κατά σειρά παρουσία της στην Ζωοτέχνια η Αγροκτηνοτροφική υποδέχθηκε φίλους, συνεργάτες και ενδιαφερομένους για να ακούσει και να συζητήσει για τις σύγχρονες ανάγκες του Έλληνα κτηνοτρόφου. Η εταιρεία βρισκόταν στο περίπτερο 8, stand 9, όπου παράλληλα μίλησε για τις καινοτομίες που παρέχει στον κλάδο βελτιώνοντας και διευκολύνοντας το έργο του κτηνοτρόφου.

Υπήρξε έντονη κινητικότητα όλες τις μέρες της έκθεσης, καθώς και πολύ ενδιαφέρον για τα νέα του κλάδου με όλες τις εξελίξεις στον πρωτογενή τομέα.

Θέλουμε να ευχαριστούμε όλους εσάς που μας κάνετε την τιμή να επισκεφθείτε το περίπτερό μας και το μόνο σίγουρο είναι ότι ανανεώνουμε το ραντεβού μας υποσχόμενοι νεότερα στην επομένη Ζωοτέχνια.

Με θερμούς χαιρετισμούς,
Η ομάδα της Αγροκτηνοτροφικής.