Αγροκτηνοτροφική Α.Ε. εορταστική η παρουσία της εταιρείας στην Ζootechnia 2017 (περίπτερο 8, stand9).

Αγροκτηνοτροφική Α.Ε. : δυναμική και εορταστική αναμένεται η παρουσία της εταιρείας στην Ζootechnia 2017 (περίπτερο 8, stand9).

Η έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί στις 2-5 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, αποτελεί τη σημαντικότερη έκθεση του κλάδου και αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών. Η εν λόγω έκθεση διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια και θεωρείται μια αξιοσημείωτη συνάντηση για τον κτηνοτροφικό τομέα στη χώρα μας.

Από την πρώτη μέρα δημιουργίας της Αγροκτηνοτροφικής στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και 25 χρόνια τώρα, οι δημιουργοί της γνώριζαν ότι δεν είναι αρκετό για μια εταιρεία απλά να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες. Στο περίπτερο 8, stand 9 , θα σας καλωσορίσουμε και θα  χαρούμε ιδιαίτερα να σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίας μας, καθώς επίσης να σας μιλήσουμε για τις καινοτομίες που παρέχουμε βελτιώνοντας και διευκολύνοντας την ζωή του Έλληνα κτηνοτρόφου.

Γιορτάζοντας τα 25 χρόνια της στον χώρο της κτηνοτροφίας και με την παρουσίαση νέων προϊόντων και τεχνολογιών, η Αγροκτηνοτροφική αναμένεται να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες της Zootechnia 2017 και υπόσχεται να παραμείνει ‘ ο αξιόπιστος συνεργάτης του κτηνοτρόφου’.

Η κληρονομιά της Αγροκτηνοτροφικής 25 χρόνια τώρα είναι οι ισχυροί δεσμοί εμπιστοσύνης που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια με πελάτες – συνεργάτες και προμηθευτές, oι οποίοι την έχουν μετατρέψει σε ηγέτη της αγοράς. Απλά συνεχίζει την προσπάθεια και θα παραμείνει πιστή στις αξίες και τις αρχές της!

//www.agroktinotrofiki.gr/

//www.youtube.com/agroktinotrofiki

//www.facebook.com/Agroktinotrofiki